CampMalloy

CampMalloy

Om bloggen

Den här bloggen skapades för att dela med oss utav vad som är på gång i vår verkstad och vad som händer när vi är ute och reser i historiens spår.

Hemma Igen!

På gång.Posted by fredrik Wed, September 16, 2009 12:52:37

Nu har vi kommit hem!

Tyvärr så fick vi inte fart på vårt internet och vi hade alldeles för lite tid, så jag skriver ett par rader nu istället.

Vi har haft en underbar vecka ute på den Italienska landsbyggden! vi har ätit gott och druckit gott i en veckas tid, vi har haft ett underbart väder och träffat så mycket roliga och trevliga människor.

Själva arret var väldigt stor och bra organiserat med en massa publik, över 5 tusen personer, inte illa!!smiley med tanke på att fightingen var själva huvud arret.

Deltagarne i denna tävling kom från alla håll och kanter runt om i Italien och övriga världen och vi har fått sett allt mellan himmel och jord, rustningar som vore tagna ur Sagan om Ringen och fighter som vore tagna ur motorsågsmassakern, min rustning ser ut som en redig bilolycka.

Jag får säga att jag är riktigt nöjd med tourneringen från min sida, vi var 48 personer som startade på lördagen, uppdelat i 8 grupper om 6 kämpar, dom 2 bästa från respektive grupp gick vidare, jag vann alla mina fighter och gick vidare till söndagens final omgång, där vann jag min första fight och gick vidare till dom 8 bästa, där jag fick möta min överman (Eymeric från Frankrike). Eymeric var den som senare under dagen stod som vinnare av hala tourneringen.

//Fred & Ulf

som vi nu mera verkar heta ;)

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post22

Framme!

På gång.Posted by fredrik Wed, September 09, 2009 13:21:52

Nu har vi kommit fram till byn vi ska spendera 7 dagar i, Castell'Arquato (http://en.wikipedia.org/wiki/Castell%27Arquato), och just nu sitter vi hos vår värd Michele och njuter av stillheten.

Vi har blivit inkvarterade i en lägenhet ungefär 500 meter från slottet (bilder kommer) och har ungefär 700-800 meter ner till festivalplatsen.

Nu meddelar Michele att lunchen är serverad, äkta italiensk pasta!

// Ege & Sael

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post21

Italy:1

På gång.Posted by fredrik Tue, September 08, 2009 13:03:42

Jaha!! Då var allt packat å klart! efter en hel del pysslande och vägande fick vi med det nödvändigaste ;) av 56kg packning, vägde rustning mm. 48kg vilket innebär att vi endast fick med oss 4kg civil packning i var.smiley

I morgon klockan 06:10 lyfter vi och är framme vid 11 tiden, skönt att äntligen komma iväg, fick mail från Michelle idag, där han skrev att det just nu var ca: 27 grader i Milano, det gör ju inte ont smiley.

Jag har en sån otrolig prestationsångest inför denna resa men jag hoppas att det släpper, lite drygt faktiskt! sisst jag tävlade så vann jag 24 av 26 matcher och det vet alla helgens deltagare om, så det är lite hunting season on the Swede!!!!

//Ege

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post20

Italy

På gång.Posted by fredrik Mon, September 07, 2009 09:28:57

Nu är det bara 2 dagar kvar till Jag och Seal flyger ner till Italien! den 13-14 sep kommer jag som första svensk att deltaga i en internationell full-contact-fighting tävling på detta arrangemang.

Allt är puttsat och klart nu skall det bara fördelas och vägas in så vi får med oss allt vi skall ha med.

Länk till arret: http://www.riviviilmedioevo.it/inizio.htm

//Ege

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post19

Hemma igen

På gång.Posted by fredrik Fri, January 23, 2009 21:30:15

Nu har vi kommit hem ordentligt och jobbat ett par dagar. Fortfarande väldigt trötta, antar att det är den omtalade Jetlagen.

Vi är extremt nöjda med vår resa. Nya Zealand är ett helt otroligt land med så mycket att se och utforska. Trots att vi försökte turista så mycket det gick så har vi en känsla av att vi bara fått se en liten, liten del av vad som finns att upptäcka och uppleva. Otrolig natur och extremt trevliga människor.

Resultatmässigt kunde det absolut varit bättre, men man kan inte alltid vara på topp.... Har trots det visat än en gång att vi föregår med gott exempel både på och utanför banan. Har en än gång fått höra att vi är förebilder för många, out there. Carro fick med sig priset Horsemanship Award. Alltid kul att visa gammelgubbarna hur man rider och att få vara ridinstuktör under pågående tävling... smiley

Helt övertygade om att vi kommer att återvända till Aotearoa. smiley

Carro & Ege

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post18

Pa vag hem

På gång.Posted by fredrik Mon, January 19, 2009 23:58:07

Tyvarr sa har vi varit utan tillgang till internet ett par dagar.

vi har haft det underbart och varit riktiga turister i en veckas tid, fint vader och mycket sol. Nu sitter vi ater igen i Hong Kong fast pa vagen hem :( denna gang.

Just nu langtar vi bara hem till barnen.

Syns och hors.

Ege & Carro

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post17

WETA!!!

På gång.Posted by fredrik Tue, January 13, 2009 21:25:46

Igar besokte vi WETA Workshop och fick en guidad tur med Peter Lyon. Helt sjukt stort!!! Att fa klamma och kanna pa saker som varit med i alla filmer och svinga ett Peter Lyonsvard e inte daligt. :)

Vi ar nu pa vag upp till Taupo med Jeremy och Nicki. Har overnattat i Napier, pa ostra kustremsan, och nu e det dax for bilfard igen...

  • Comments(2)//blogg.campmalloy.se/#post16

Dag 2

På gång.Posted by fredrik Sun, January 11, 2009 06:13:17

Dag 2 pa Grail of Chivalry ar over.

Tyvarr rackte det inte med att det gick betydligt mycket battre idag for oss bada... smiley Carro vann pris for basta Horsemanship, lite plaster pa saren iaf.

Ikvall blir det pizza hos Callums och forhoppningsvis massor med ol for att fira helgens lyckade tavling.

Trots att det inte gick som vi hoppades pa ar vi hyfsat nojda och verkar ha gjort gott intryck pa de flesta.

Nu fortsatter aventyret med the Crazy Americans resten av veckan...

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post15
Next »