CampMalloy

CampMalloy

Om bloggen

Den här bloggen skapades för att dela med oss utav vad som är på gång i vår verkstad och vad som händer när vi är ute och reser i historiens spår.

Hemma Igen!

På gång.Posted by fredrik Wed, September 16, 2009 12:52:37

Nu har vi kommit hem!

Tyvärr så fick vi inte fart på vårt internet och vi hade alldeles för lite tid, så jag skriver ett par rader nu istället.

Vi har haft en underbar vecka ute på den Italienska landsbyggden! vi har ätit gott och druckit gott i en veckas tid, vi har haft ett underbart väder och träffat så mycket roliga och trevliga människor.

Själva arret var väldigt stor och bra organiserat med en massa publik, över 5 tusen personer, inte illa!!smiley med tanke på att fightingen var själva huvud arret.

Deltagarne i denna tävling kom från alla håll och kanter runt om i Italien och övriga världen och vi har fått sett allt mellan himmel och jord, rustningar som vore tagna ur Sagan om Ringen och fighter som vore tagna ur motorsågsmassakern, min rustning ser ut som en redig bilolycka.

Jag får säga att jag är riktigt nöjd med tourneringen från min sida, vi var 48 personer som startade på lördagen, uppdelat i 8 grupper om 6 kämpar, dom 2 bästa från respektive grupp gick vidare, jag vann alla mina fighter och gick vidare till söndagens final omgång, där vann jag min första fight och gick vidare till dom 8 bästa, där jag fick möta min överman (Eymeric från Frankrike). Eymeric var den som senare under dagen stod som vinnare av hala tourneringen.

//Fred & Ulf

som vi nu mera verkar heta ;)

  • Comments(0)//blogg.campmalloy.se/#post22