CampMalloy

CampMalloy

Om bloggen

Den här bloggen skapades för att dela med oss utav vad som är på gång i vår verkstad och vad som händer när vi är ute och reser i historiens spår.

Hemma igen

På gång.Posted by fredrik Fri, January 23, 2009 21:30:15

Nu har vi kommit hem ordentligt och jobbat ett par dagar. Fortfarande väldigt trötta, antar att det är den omtalade Jetlagen.

Vi är extremt nöjda med vår resa. Nya Zealand är ett helt otroligt land med så mycket att se och utforska. Trots att vi försökte turista så mycket det gick så har vi en känsla av att vi bara fått se en liten, liten del av vad som finns att upptäcka och uppleva. Otrolig natur och extremt trevliga människor.

Resultatmässigt kunde det absolut varit bättre, men man kan inte alltid vara på topp.... Har trots det visat än en gång att vi föregår med gott exempel både på och utanför banan. Har en än gång fått höra att vi är förebilder för många, out there. Carro fick med sig priset Horsemanship Award. Alltid kul att visa gammelgubbarna hur man rider och att få vara ridinstuktör under pågående tävling... smiley

Helt övertygade om att vi kommer att återvända till Aotearoa. smiley

Carro & Ege

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.